Jobba på BKIND

Miljökonsult

Vi söker miljökonsulter med erfarenhet av miljöarbete i bygg- eller anläggningsprojekt eller fastighetsförvaltning.

BKIND KONSULT AB arbetar för hållbart byggande och erbjuder miljö- och hållbarhetstjänster riktade mot miljösamordning av bygg- och anläggningsprojekt; miljöbedömningar och rådgivning avseende innemiljö, kemiska produkter och byggvaror, resurshushållning och avfallshantering; miljöcertifiering av byggnader, miljödeklaration av produkter, miljöutredningar och utbildningar. BKIND har såväl offentliga som privata kunder och arbetar främst inom Stockholmsregionen.

Företagets verksamhet sker i projektform med flertal projektdeltagare från olika discipliner och med olika bakgrund. Vilket kräver och förståelse av varandras roller, god samarbetsförmåga, samverkan och stöd för att tillsammans åstadkomma goda resultat. BKIND är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Din roll

Vi vill stärka vår organisation och söker nu en miljökonsult som ska arbeta i bygg- och anläggningsprojekt med miljösamordning, miljöstöd och löpande uppföljning av projektens miljömål- och krav. Som miljökonsult på BKIND har du en viktig roll i genomförandet av våra kunders miljö- och hållbarhetsarbete. Du ansvarar för att leda miljöarbete i projekt, följa upp, ge stöd, utbilda vid behov för att mål och krav i projektet samt relevant lagstiftning efterlevs. Du utvärderar och rapporterar resultat till kunden. BKIND erbjuder dig en god och trevlig arbetsmiljö med kontinuerlig kompetensutveckling.

Din profil

  • Universitets/högskolexamen eller yrkesutbildning inom t ex miljökemi, miljöteknik eller bygg- och fastighet.
  • Arbetslivserfarenhet inom bygg-och fastighetsbranschen med inriktning på miljö/hållbarhet.
  • Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.
  • Du är ansvarsfull, serviceinriktad, strukturerad och har lätt att samarbeta.

Skicka din ansökan till beatrice.kindembe@bkindkonsult.se